Γίνε και εσύ PnG Partner !

Η εταιρεία μας από το 2004 προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις πληροφορικής, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό μέσω ενός δικτύου συνεργατών που έχουμε αναπτύξει.

Έχοντας μόνιμη παρουσία στην Ρόδο, αναζητούμε συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα με επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους και να εισέλθουν στους κλάδους που δραστηριοποιείται η PnG Solutions.

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιούμαστε στα εξής:

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατασκευή Ιστοσελίδας με σύστημα κρατήσεων για booking ή rentals

Κατασκευή εξειδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου

Κατασκευή εφαρμογών για κινητές συσκευές ( Android / Ios )

Φιλοξενία ιστοσελίδων σε δικούς μας Dedicated Servers

Δημιουργία και σχεδιασμός Hotspots και Captive Portals

Η τιμολογιακή πολιτική μας είναι ευέλικτή και προσαρμοσμένη πάντα στα δεδομένα της περιοχής της οποίας δραστηριοποιήστε. Τα ποσοστά που προσφέρουμε στους συνεργάτες ξεκινούν από 35% και αγγίζουν και το 50% αναλόγως με το διάστημα συνεργασίας και πάντα βάση των πωλήσεων σας. Το ποσοστό αυτό σε γενικές γραμμές μεταφράζετε από 400€ και πάνω ανά πώληση υπηρεσίας.

Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε και εσείς PnG Partner, τότε το μόνο που μένει είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για το πώς μπορείτε έτσι απλά να μπείτε στην ομάδα μας.

Καλέστε μας καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 17:00 στο 22412 00277 ή στο κινητό 6943464543 μέχρι τις 22:00 και θα σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τα οφέλη που θα έχετε από την πιθανή συνεργασία μας.

Περισσότερες πληροφορίες για εμάς μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.pngsolutions.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στο 6943464543

ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα.