Αναλαμβάνουμε την διαφήμιση σας στο διαδίκτυο, με στόχο τις πωλήσεις και το υψηλό ROI ( Return on investment ). Προσφέρουμε αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Γιατί να επιλέξετε την PnG Solutions

 

Αποτέλεσμα

Δουλεύουμε με στόχο να φέρουμε κέρδη στην επιχείρηση σας.

Στοχεύουμε στο να μεγαλώσουμε το μερίδιο σας στην αγορά.


Εμπρειρία

Απο το 2004 βρισκόμαστε πάντα κοντά σε αυτούς που μας εμπιστεύονται 


Μακρόχρονες Συνεργασίες

εμπιστοσύνη που διαρκεί




Διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα social media έχουν μπει εδώ και χρόνια στη ζωή μας , Facebook, instagram, tiktok, youtube όλα παλεύουν μεταξύ τους για το ποιος θα τραβήξει πιο πολύ την προσοχή του χρήστη και του καταναλωτή.

Μια μελετημένη διαφημιστική καμπάνια στα μέσα αυτά, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε γνωστά τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες σας σε ολόκληρο τον πλανήτη αυξάνοντας τις πωλήσεις σας κατακόρυφα.

Εμείς στην PnG Solutions σε συνεργασία με εσάς, θα σχεδιάζουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε μετρώντας καθημερινά τα αποτελέσματα της καμπάνιας μας και καθημερινά θα προσαρμοζόμαστε αναλόγως με αυτά.

 

  Θέλω διαφήμιση στα Social Media

Διαφημιστική καμπάνια στη Google 

Με την προβολή σου στη Google η διαφήμιση σου εμφανίζεται στοχευμένα σε εν δυνάμει πελάτες σου βάση κριτηρίων όπως η τοποθεσία τους, τα ενδιαφέροντα τους και τις λέξεις-κλειδιά (Keywords) που χρησιμοποιούν.

Η χρεώσεις ακολουθούν το μοντέλο Pay Per Click ( PPC ) δηλαδή πληρώνεις  μόνο όταν ο επισκέπτης πατήσει πάνω στην διαφήμιση σου, με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προσαρμόσεις το budget σου ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σου.

Η απόδοση και τα αποτελέσματα της καμπάνιας είναι μετρήσιμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ώστε να γνωρίζεις που και πως ξοδεύονται τα χρήματα σου.

  Θέλω διαφήμιση στη Google

Email marketing

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια μορφή άμεσου μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί το email ως μέσο επικοινωνίας εμπορικών μηνυμάτων σε υποψήφιους πελάτες σας.

Το email marketing μπορεί να είναι στοχευμένο, οικονομικό και μετρήσιμο επιτρέποντας στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να βλέπουν την απόδοση επένδυσης (ROI) στις προσπάθειες τους και να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων.

  Θέλω εμαιλ καμπάνια

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στο 6943464543

ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα.