Κατασκευή ιστοσελίδων

Στην PnG Solutions δεν κατασκευάζουμε απλά ένα site, δημιουργούμε μαζί σας μία online επιχείρηση που σκοπό θα έχει να προβάλει το προϊόν ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να προσελκύσετε νέους πελάτες. Η βασική διαφορά μας είναι ότι δεν στηριζόμαστε σε έτοιμα πακέτα αγορασμένα από το διαδίκτυο που μπορεί να δείχνουν όμορφα αλλά στο πρώτο πρόβλημα ή όταν θελήσετε να αλλάξετε κάτι απλά δεν γίνεται.

Στην PnG Solutions πιστέυουμε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί να μας το ζητήσετε. Εδώ ξεκινάμε το site σας από το μηδέν και το προσαρμόζουμε στις δικές σας ανάγκες. Δεκατεσσερα χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου, με πελάτες σε όλη την Ελλάδα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων σε πολύ λογικές τιμές και πάνω από όλα 24ωρη υποστήριξη.

Φτιάχνοντας ένα web site σε εμάς θα λάβετε :

  • Δυναμικό site με πυρήνα το πιο σταθερό, λειτουργικό και ασφαλές CMS στην αγορά το Drupal.
  • Εύκολο backend στα Ελληνικά για να διαχειρίζεστε το site σας με ευκολία όποτε εσείς το θελήσετε.
  • Level 1 Search engine optimization ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης ( SEO )
  • Mobile friendly για να μπορεί το site σας να λειτουργεί το ίδιο καλά σε όλες τις φορητές συσκευές (κινητά, tablets )
  • 24ωρη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή μέσω tickets από το site μας.
  • Φιλοξενία της ιστοσελίδα σας σε δικούς μας Dedicated servers που βρίσκονται σε data center στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

( Δυνατότητα φιλοξενίας και σε US server σε περίπτωση που απευθύνεστε στην Αμερικάνικη αγορά)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στο 22412 00277 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα.