Εγκατάσταση PnG WiFi HotSpot

Ας ξεκινήσουμε.Τι είναι το Hotspot;

Το Hotspot είναι ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης στο internet. Πρακτικά δεν είναι απλώς ένα σημείο αλλά ένας χώρος ή μια περιοχή η οποία καλύπτεται από συσκευές ασύρματης πρόσβασης (Access Points) και διαχείρισης των χρηστών στο internet. Η εμβέλεια ενός HotSpot εξαρτάται από το πλήθος των Access Points και του λοιπού εξοπλισμού καλύπτοντας την οποιαδήποτε επιθυμητή περιοχή.

Σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνετε;

Επιχειρήσεις εστίασης, τουριστικές επιχειρήσεις, cafe-bar και οποιαδήποτε άλλη Επιχείρηση Συνάθροισης Κοινού επιθυμεί, μπορεί να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία PnG HotSpot και να προσφέρει το Σύστημα Ασύρματης Πρόσβασης προς τους πελάτες της σε πολύ χαμηλό κόστος.

*(Είναι επιλογή της επιχείρησης το αν θα χρεώνει η όχι το internet. Αν επιλέξετε να παρέχετε δωρεάν την υπηρεσία μπορούμε να σας ετοιμάσουμε σελίδα υποδοχής ( landing page ) με προσφορές της επιχείρησης ή να κρατάτε τα emails,ονόματα και άλλα στοιχεία των πελατών σας που εσείς θέλετε ή ακόμα και να κάνουν login αφού πρώτα κάνουν Like στην σελίδα σας στο facebook)

Τι μπορεί να προσφέρει το Hotspot στην επιχείρηση μου;

Είτε επιλέξετε να χρεώνετε για την υπηρεσία PnG HotSpot είτε όχι τα οφέλη είναι πάρα πολλά.

Με χρέωση: Η τιμή που θα χρεώνετε είναι καθαρά θέμα δικό σας εμείς απλά θα σας συμβουλεύσουμε για τις τιμές της αγοράς έτσι ώστε πάντα να είστε ανταγωνιστικοί και να μην υπάρχουν παράπονα. Ενδεικτικά αν χρεώνετε τον πελάτη με 5 ευρώ την ημέρα σε μία μονάδα με 20 δωμάτια το κέρδος είναι περίπου 3000 ευρώ τον μήνα.

Χωρίς χρέωση: Αν επιλέξετε να παρέχετε δωρεάν το internet στην επιχείρηση σας μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε αλλιώς ,για παράδειγμα για συλλογή email, ονόματα ,τηλέφωνα των πελατών σας για μελλοντική εκμετάλλευση.(email marketing κ.α.)

Τι μπορεί να προσφέρει το Hotspot στον πελάτη μου;

Ρίχνοντας μια "ματιά" στους τουριστικούς οδηγούς στο internet και διαβάζοντας τα σχόλια τον πελατών που έχουν επισκεφτεί τα διάφορα ξενοδοχεία μας το πιο κοινό παράπονο είναι το internet.Σε ορισμένα δεν έχει καν internet σε άλλα πάλι δεν "πιάνει" στα δωμάτια, στα περισσότερα τα παράπονα αφορούν αργό internet.

Βάζοντας το PnG Hotspot έχετε την δυνατότητα να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες internet βάζοντας 2-3 ή και περισσότερες γραμμές DSL εφόσον θα έχετε έσοδα από αυτό. Το αποτέλεσμα;  Χαρούμενοι πελάτες!

Τι μπορεί να προσφέρει το Hotspot στον πελάτη μου;

§ Γιατί με την ενεργοποίηση του συστήματος δημιουργείτε την ίδια στιγμή μια νέα και πάγια πηγή εσόδων για την επιχείρησή σας προσθέτοντας μια ακόμη υπηρεσία προς το πελατολόγιο σας.

§ Γιατί τα PnG HotSpots παρέχουν ασφάλεια στον χρήστη και αποκόπτουν την πρόσβαση σε ιστοσελίδες με ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

§ Γιατί τo Σύστημα Ασύρματης Πρόσβασης PnG HotSpot είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση τόσο για τους πελάτες όσο και για τους υπεύθυνους/εργαζόμενους των επιχειρήσεων.

Τι μπορεί να σας προσφέρει η PnG Solutions

 • Αποτύπωση χώρου επιχείρησης και μελέτη κάλυψης.
 • Προμήθεια όλου του αναγκαίου εξοπλισμού (wireless access points, bridges, κεραίες κλπ) και λοιπής δικτυακής υποδομής (switches, routers κλπ) για την ανάπτυξη και λειτουργία του ασύρματου hotspot.
 • Μελέτη αναγκών επιχείρησης και hotspot σε εύρος ζώνης και πρόταση για βέλτιστη ευρυζωνική σύνδεση στο Internet.
 • Υπηρεσίες για τη διαχείριση του hotspot (διαχείριση χρηστών, έλεγχος πρόσβασης, χρέωση χρήσης κλπ.) Οι οποίες μπορεί να αναλυθούν στα ακόλουθα πακέτα:
  • PnG WiFi Lite: Το πακέτο αυτό απευθύνεται σε επιχειρήσεις με wireless hotspots που χρησιμοποιούνται από 5 μέχρι 30 χρήστες ταυτόχρονα. Περιλαμβάνει λογισμικό ελέγχου πρόσβασης για χρήστες του wireless hotspot με δυνατότητες χρέωσης χρήσης και έκδοσης προπληρωμένων καρτών πρόσβασης.
  • PnG WiFi Standard: Το πακέτο αυτό απευθύνεται σε επιχειρήσεις με wireless hotspots που χρησιμοποιούνται από 30 μέχρι 60 χρήστες ταυτόχρονα. Περιλαμβάνει λογισμικό ελέγχου πρόσβασης για χρήστες του wireless hotspot με δυνατότητες χρέωσης χρήσης και έκδοσης προπληρωμένων καρτών πρόσβασης. Δίνεται η δυνατότητα επέκτασης χρήσης του λογισμικού και στο ενσύρματο δίκτυο της επιχείρησης.
  • PnG WiFi Professional: Το πακέτο αυτό απευθύνεται σε επιχειρήσεις με wireless hotspots για 60 ταυτόχρονους χρήστες και άνω. Περιλαμβάνει λογισμικό ελέγχου πρόσβασης για χρήστες του wireless hotspot με δυνατότητες χρέωσης χρήσης και έκδοσης προπληρωμένων καρτών πρόσβασης. Δίνεται η δυνατότητα επέκτασης χρήσης του λογισμικού και στο ενσύρματο δίκτυο της επιχείρησης, ενώ υπάρχει δυνατότητα υποστήριξης χρέωσης και πιστωτικών καρτών των πελατών.
  • PnG WiFi Conference: Το πακέτο αυτό απευθύνεται σε επιχειρήσεις των οποίων οι ανάγκες για εξυπηρέτηση πελατών μέσω hotspot είναι περιοδικές, όπως συμβαίνει σε συνέδρια. Έχει τις δυνατότητες του WiFi Professional ενώ η εγκατάστασή του μπορεί να είναι είτε μόνιμη είτε προσωρινή.
  • PnG WiFi Partners: Δυνατότητα συνεκμετάλλευσης Στην περίπτωση της συνεκμετάλλευσης, η ενδιαφερόμενη Επιχείρηση Συνάθροισης Κοινού δεν καταβάλει κάποιο κόστος για την αγορά του τεχνικού εξοπλισμού που απαρτίζει το Σύστημα Ασύρματης Πρόσβασης PnG HotSpot. Στην περίπτωση αυτή η ενδιαφερόμενη επιχείρηση ορίζει την τιμή χρέωσης και αγοράζει κάρτες με χρονοχρέωση απο την PnG Solutions στο 50% της αξίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στο 22410-69850 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα.